Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

    Liepājā radītais koncepts “Divi Naži” atsāk tiešsaistes pasūtījumu piegādes18. oktobris, 2022Paziņojumi

    Uzņēmuma "Divi naži" darbinieku kopbilde
    1 no 1

    Iestājoties arvien vēsākiem laika apstākļiem, gaļas pārstrādes koncepta “Divi Naži” komanda ar kurjera un paku skapja starpniecību atsāk tiešsaistes pasūtījumu piegādes visā Latvijā.

    “Pasūtījumu piegādes visā Latvijā uzsākām šī gada sākumā un pārliecinājāmies, ka process ir pārdomāts un tas veiksmīgi darbojas. Sastapāmies ar lielu klientu interesi un atsaucību, taču, lai nodrošinātu produktu kvalitāti, vasaras sezonā piegādes pārtraucām. Šobrīd laika apstākļi ir piemēroti tam, lai mēs varētu turpināt iesākto,” stāsta uzņēmuma “Divi Naži” līdzīpašnieks Elviss Sproģis.

    Apvienojot zināšanas ar mūsdienās pieejamām tehnoloģijām, ir atrasts risinājums, lai ar pārdomātu sistēmu piegāde būtu pieejama visā Latvijā. Katrs gaļas gabals tiek ievietots vakuuma iepakojumā, kas nodrošina to, lai gaļa ilgāk saglabātos svaiga. Turklāt katrs pasūtījums tiek rūpīgi iesaiņots termokastē starp ledus iepakojumu slāņiem, un tikai pēc tam prece tiek ievietota kartona kastē. Šāds process nodrošina atbilstošu produkta kvalitāti, kad tiek sasniegts galamērķis.

    Pasūtījumu sagatavošana un izsūtīšana notiks otrdienās, trešdienās un ceturtdienās, ar piegādes termiņu no vienas līdz divām darba dienām.

    Detalizēta informācija par pasūtījumu veikšanas nosacījumiem ir pieejama tīmekļvietnē www.divinazi.lv

    “Divi Naži” paši veic gaļas sadali un ražo dažādus gatavos produktus, lai klients ietaupītu laiku ēdiena pagatavošanai un ikdienā vai svētkos varētu baudīt restorāna cienīgas maltītes, kas radītas mājas apstākļos. Uzņēmums piedāvā kvalitatīvus un augstvērtīgus gaļas produktus izcilas maltītes pagatavošanai no liellopa gaļas, cūkas gaļas (ar zaļās karotītes simbolu), jēra gaļas, kā arī pusfabrikātus, gaļas komplektus un citus produktus.

    “Divi naži” idejas autori un īpašnieki ir šefpavārs Dāvis Veilands un pavārs/miesnieks Elviss Sproģis, kuri kopā ar savu komandu Liepājā strādā kopš 2019. gada. E.Sproģis pavāra kvalifikāciju ir ieguvis Latvijā, bet pēc tam zināšanas papildinājis Anglijā un ieguvis miesnieka aroda kvalifikāciju, savukārt Beļģijā vairāku mēnešu garumā papildinājis zināšanas pie viena no Eiropā izcilākā miesnieka Hendrika Dīrendonka (Hendrik Dierendonck). Savukārt Dāvis Veilands Liepājā ir labi zināms šefpavārs, kurš pavāra kvalifikāciju ieguvis Latvijā, bet pēc tam strādājis labākajos Liepājas restorānos.

    Papildu informācija

    Krista Vasiļjeva
    SIA “Divi Naži” sabiedrisko attiecību speciāliste 
    Tālrunis: 26 537 400