Tulkot

Izmantojiet Google, lai tulkotu vietni. Mēs neuzņemamies atbildību par tulkojuma precizitāti.

    2024. gada lielākais orientēšanās notikums tuvojas12. augusts, 2024Sports

    Nakts orientēšanās sacensības
    1 no 1

    Šī gada 20. septembrī norisināsies lielākais gada orientēšanās pasākums ikvienam aktīvās atpūtas piekritējam – Latvijas Orientēšanās nakts 2024.

    Orientēšanās entuziasti tiks aicināti dalībai vienlaicīgi 18 Latvijas pilsētās, tai skaitā Liepājā, kur starta vieta šogad būs pie LOC Manēžas, Brīvības ielā 55.

    Latvijas Orientēšanās nakts ir aizraujošas 3 stundu sacensības komandās jeb, kā to dēvē sporta pasaulē, sacensības rogainingā. Dalība pasākumā ir bez maksas, bet ar obligātu pieteikšanos līdz 16. septembra 23.59 tiešsaistē: rogaining.lv

    Sacensībās iespējams piedalīties komandās 2 līdz 5 cilvēku sastāvā̄ sekojošās dalībnieku grupās:

    • OPEN – bez vecuma ierobežojuma, vismaz viens pieaugušais;
    • sievietes – bez vecuma ierobežojuma, vismaz viens pieaugušais;
    • ģimenes – komandā vismaz viens bērns līdz 14 gadu vecumam un vismaz viens pieaugušais;
    • veterāni – visi vecumā virs 55 gadiem.

    Katrai komandai tiks piešķirta viena karte, kas izgatavota no ūdensizturīga materiāla. Vienam no komandas līdzi nepieciešams uzlādēts mobilais telefons ar lejupielādētu mobilo aplikāciju “QREvented”, jo atzīmēšanās kontrolpunktos notiks, nolasot QR kodus. Aplikācija pieejama Google Play  un Apple App Store. Iepriekšējo gadu dalībniekiem jāņem vērā, ka ir mainījusies sacensību aplikācija, iepriekšējā nestrādās.

    Reģistrācija un numuru saņemšana visās pilsētās 20. septembrī sāksies no plkst. 18.30, karšu saņemšana – no plkst. 19.00. Kopīgs starts tiks dots plkst. 20.00, bet finišs plkst. 23.00. Plkst. 23.15 tiks apbalvoti labākie katrā pilsētā̄ un katrā dalībnieku grupa, kā arī veikta loterija.

    Vairāk par pasākumu iespējams uzzināt: rogaining.lv.

    Pasākumu organizē Latvijas Orientēšanās federācija un orientēšanās klubs "DR-Krasts" ar Izglītības un Zinātnes ministrijas, Jāņa sētas, Maxima, Dobeles dzirnavnieka, Liepājas Olimpiskā centra un Latvijas Sporta federāciju padomes atbalstu. Pasākuma organizēšana tiek līdzfinansēta par Liepājas valstspilsētas un valsts budžeta līdzekļiem.

    Informāciju sagatavoja

    Matīss Ratnieks
    Sacensību galvenais tiesnesis
    Tālrunis: 20 252 282
    E-pasta adrese: info@olatvija.lv